2013-03-01

Månadssammanfattning: Februari

Agnes
Fallen ängel
Lästa böcker: 2

Recenserade böcker: 2
Omlästa: -
Antal sidor: 607

Svenska böcker: 2
Engelska böcker: -
Bästa bok: Fallen ängel
Sämsta bok: Percy Jackson - Monsterhavet

Kommentar

Två ynka böcker blev det den här månaden också... Haha, känner mig riktigt efter i läsningen, men att hitta tid till att läsa blir bara svårare och svårare. Känner mig mest stressad hela tiden numera! Aja, ska göra mitt bästa för att hinna med i alla fall någon mer nästa månad. Får se hur det går^^

Kändes lite dumt att välja bästa och sämsta bok när jag bara läst två och jag egentligen tyckte om båda. Men Fallen ängel är ändå favoriten.

Lästa böcker


Fallen ängel - Becca Fitzpatrick
Percy Jackson - Monsterhavet (Percy Jackson and the Olympians #2) - Rick Riordan

Frida


Är februari verkligen redan slut? :O Gick ju hur fort som helst... Har tråkigt nog inte läst ut en enda bok under februari. Mycket beror dock på resan. Jag var trots allt iväg i nästan tre veckor och läsning var inte direkt något jag prioriterade där. Och sedan har projektarbetet snott åt sig resterande tid. Har dock påbörjat Game of Thrones (superbra än så länge!), men eftersom den är en riktig tegelsten med minimal textstorlek har jag bara kommit lite mer än tvåhundra sidor än så länge.


Vet att jag säger det varje månadssammanfattning (och att det oftast inte blir så) men jag hoppas verkligen att mars ska bli en mycket bättre läsmånad. Har så många böcker som jag vill läs ju! :)

1 kommentar:

  1. Har läst båda två böckerna och älskar de båda! :)

    SvaraRadera