2012-12-05

That Voice & A Cahill Christmas Scene

Som jag lovade i månadssammanfattningen kommer här två små recensioner på två korta extra-scener tillhörande The Unbecoming of Mara Dyer och Born Wicked

Noah and Mara's first meeting from Noah's POVTitel: That voice 
Författare: Michelle Hodkin

That Voice är en ungefär två sidor lång scen från The Unbecoming of Mara Dyer, nämligen den där Mara och Noah träffas för första gången, fast ur Noha's PoV. Finns ganska lite att säga, eftersom den är så kort, men jag gillade det. Hade dock förväntat mig något i stil med "Free Four", som jag totalälskade, och tyvärr var det inte alls så bra. Helt okej, men inte mycket mer än så. Det positiva var att Noah's berättarröst var ganska så lik hur man själv tänkt sig den, men känner inte att jag vill läsa mer ur hans PoV. Föredrar Mara's.   

För er som är intresserade finns That Voice att läsa här.


Born Wicked (The Cahill Witch Chronicles, #1)Titel: A Cahill Christmas Scene
Författare: Jessica Spotswood

A Cahill Christmas Scene är en kort text som Spotswood publicerade som extramaterial i samband med The YA Scavenger Hunt. Den utspelar sig i juletid, nio månader innan Born Wicked tar sin början.  Tyckte faktiskt mycket om den här lilla korta scenen. Den är mysig och det var roligt att återse karaktärerna. Hade glömt bort hur mycket jag tyckte om Born Wicked, men nu längtar jag otroligt mycket till uppföljaren som släpps nästa år. 

 // Frida

1 kommentar:

  1. Hej, jag har en julkalender i min blogg och i dagens lucka kan man vinna en canvas tavla från photobox :)

    Delta gärna!

    KRam

    SvaraRadera