2013-06-04

Månadssammanfattning: Maj

Fractured (Slated, #2)Agnes

Lästa böcker: 1
Recenserade böcker: 0
Omlästa: -
Antal sidor: 432

Svenska böcker: 0
Engelska böcker: 1
Bästa bok:
Sämsta bok:

Kommentar

Ligger riktigt mycket efter med läsandet och ska jag hinna med att läsa 60 böcker detta året får jag nog försöka ta igen lite snart^^ Men jag är nöjd med den här månaden. Har kommit en bra bit in i Sagan om Ringen och tycker faktiskt den är riktigt bra än så länge. Håller på med Mystic City nu och tyvärr är den rätt tråkig så det går långsamt framåt. The Deepest Cut är jag snart klar med så en recension på den kommer förmodligen i veckan. Ska försöka göra klart min recension på Fractured också, som jag läste ut i början av månaden. Av någon anledning har jag supersvårt för att skriva recensioner av böcker jag tycker riktigt mycket om...

Lite svårt att välja sämsta bok eftersom jag bara hunnit läsa ut en, men hade garanterat valt Fractured som bästa bok ändå.

Lästa böcker

Fractured - Teri Terry

A Game of Thrones (A Song of Ice and Fire, #1)Frida

Lästa böcker: 4
Recenserade böcker: 1
Omlästa: -

Antal sidor: 1503


Svenska böcker: 2
Engelska böcker: 2
Bästa bok: A Game of Thrones - Geroge R.R Martin
Sämsta bok: The Prince - Kiera Cass

Kommentar

Månaden började bra och jag läste ut Chanslö
s i ett enda svep. Tyvärr blev det väldigt mycket i skolan sedan och det blev inte mycket tid över för läsning. I slutet av månaden, när skolarbetet äntligen var över, gick det däremot bra med läsningen och jag slukade A Game of Thrones, The Prince och Vad jag såg och när jag ljög på bara ett par dagar. Hoppas att den läslusten håller i sig även i juni för jag har så många böcker som jag vill läsa. Helst alla på en gång. 

A Game of Thrones var helt klart den bästa boken den här månaden.  Chanslös var också riktigt bra, men kan ändå inte mäta sig med AGoT. The Prince, en mellanbok till serien The Selection, var däremot en riktig besvikelse och fick därför utnämnas till månadens sämsta bok. 

Lästa böcker

Chanslös (Parasollprotektoratet, #2) - Gail Carriger
The Prince - Kiera Cass
A Game of Thrones - George R.R Martin
Vad jag såg och när jag ljög - Judy Blundell

2 kommentarer: