2013-04-18

Divergent #3 har fått ett namn...

Idag avslöjade Veronica Roth äntligen titeln på Divergent #3 i en video (vilken ni hittar härpå USA Today. Emergent, Convergent, Resergent och Detergent är några av många titelgissningar som hoppat omkring på olika Divergent-relaterade sidor,  men självklart blev den slutgiltiga titeln något helt annat. Nämligen... 



Jag tycker faktiskt riktigt mycket om titeln. Visst är det lite synd att den inte slutar med -ent som de två tidigare böckerna gjort, men jag tycker ändå inte att det gör så mycket. Uttalsmässigt så passar ju titlarna bra ihop. Ska bli otroligt spännande att se hur omslaget kommer att bli också och jag  hoppas att det också släpps snart. 

Vad tycker ni om titeln? 


// Frida

4 kommentarer:

  1. Tycker att det är ett väldigt bra namn! Håller med om att det är synd att det inte slutar på -ent... Hoppas att omslaget är fint och boken är bra!

    SvaraRadera
  2. Har lite svårt att uttala namnet... annars tror jag nog att det passar! :)

    SvaraRadera
  3. Jag tror att det blir bra, som sagt det är synd att det inte slutar på -ent men jag är säker på att Veronica har en bra orsak till det :) Nu vill jag bara se omslaget och sen kunna läsa boken :D

    SvaraRadera
  4. Jag tycker den var jättebra! :D Och om man säger det högt så rimmar det på de andra två titlarna, det räcker för mig ;)

    SvaraRadera