2013-04-03

Månadssammanfattning: Mars

Slated (Slated, #1)Agnes

Lästa böcker: 1
Recenserade böcker: 1
Omlästa: -
Antal sidor: 448

Svenska böcker: -
Engelska böcker: 1
Bästa bok:
Sämsta bok: 

Kommentar

Fastän jag bara hunnit läsa en bok så känner jag mig väldigt nöjd. Har trots allt legat på sjukhus i en vecka och återhämtat mig några veckor nu efter. Har helt enkelt inte haft ork att läsa, men nu känner jag att jag börjar komma tillbaka. I väntan på böckerna jag har beställt, för att få läsa uppföljaren till Slated, månadens enda lästa bok, så har jag börjat på två andra böcker så länge. Bland annat Sagan om Ringen, som ju var ett av mina mål för detta året; att ta mig igenom hela trilogin. Kan bara säga att hittills är det faktiskt riktigt bra. Språket är ju hur roligt som helst!^^

Kan ju knappast välja bästa och sämsta bok, eftersom jag bara läst en, men jag kan utan tvekan säga att Slated är en av de bästa böckerna jag har läst. Någonsin! Sjuuukt jäkla bra! (!!!!) Recension på boken kommer imorgon, om jag kan lyckas få ordning på alla tankar och saker som jag vill säga om den... Förhoppningsvis kommer ni i alla fall förstå varför jag är så ivrig till att få läsa fortsättningen. Skrek nästan av lycka när jag insåg att den ges ut i veckan och beställde ju den som sagt direkt.

Lästa böcker


Slated (Slated #1) - Teri Terry




Frida

The Friday Society
Lästa böcker: 3
Recenserade böcker: 2
Omlästa: 1
Antal sidor: 900

Svenska böcker: 1
Engelska böcker: 2
Bästa bok: The Friday Society - Adrienne Kress
Sämsta bok: -

Kommentar

Tre böcker blev det i alla fall den här månaden, vilket är bättre än inga alls. Dessutom håller jag fortfarande på och läser Game of Thrones. Det tar tid, men jag tycker väldigt, väldigt mycket om den.

Jag tyckte mycket om alla böcker jag läste den här månaden, därav ingen "sämsta bok", men The Friday Society var helt klart favoriten. Tycker faktiskt ännu mer om den nu än när jag läste och recenserade den. Det är verkligen en sådan bok som blir bättre ju mer man tänker på den.


Lästa böcker


The Friday Society - Adrienne Kress

Only väg is upp - Emmy Abrahamson
I heart you, you haunt me - Lisa Schroeder (Omläsning. Min gamla recension hittar ni här)



2 kommentarer:

  1. Jag har haft Slated i bokhyllan i snart ett år, kanske dags att läsa den alltså? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, tycker helt klart du ska läsa den! :P

      Radera