2013-08-12

Nya YA-boksläpp 12/8 - 18/8

isbn9789172995369
Sagoberättaren - Antonia Michaelis 

EN ANDLÖST SPÄNNANDE UNGDOMSTHRILLER - EN VACKER OCH SORGLIG BERÄTTELSE OM KÄRLEK

Abel Tannatek är en klasskamrat som håller sig på sin kant, skolkar och förser folk med piller och gräs när de ska festa. Mot bättre vetande blir Anna hopplöst förälskad i honom. För det finns en annan Abel också, en mjuk och sorgsen kille som tar hand om sin lillasyster, som berättar en saga som tar tag i Anna. Men gränserna mellan verklighet och fantasi flyter ihop. Kanske är den grymma sagan inte en saga utan brutal verklighet? Kanske är Abel farlig, som de andra säger? Tänk om Annas värsta farhågor blir sanna ...

En fartfylld thriller och en speciell kärleksberättelse. En ungdomsroman av den framgångsrike och flerfaldigt prisbelönade tyska författaren Antonia Michaelis.





Fler nya boksläpp

Between the Devil and the Deep Blue Sea (Between, #1) Fire with Fire (Burn for Burn, #2) Forgive Me, Leonard Peacock Winds of Salem (The Beauchamp Family, #3)

Smash Into You The Shade of the Moon (The Last Survivors, #4) Hover (The Taking, #2) False Sight (False Memory, #2)
Cinderella Dressed in Ashes (The Grimm  Diaries #2) The Deepest Night (The Sweetest Dark, #2) Where Beauty Lies Battle of the Ampere (Michael Vey, #3)
Stalked by Death (Touch of Death, #2) Demonosity Armageddon (The Fallen, #5) Fire and Ash (Benny Imura, #4)
Dancer, Daughter, Traitor, Spy The Maze Runner Files A Clockwork Heart (The Chronicle of Light and Shadow, #2) Becoming More
No Reverse Freeing Asia Wrong Side of Town (With Me, #3) 


Svenska böcker/översättningar


 Omslagsbild: Mörkt svek Mörk ängel


Vill läsa

Agnes: Sagoberättaren är jag mest nyfiken på den här veckan. Hover, Fire With Fire och Mörk Ängel verkar också väldigt bra. 


Frida: Många nya böcker även den här veckan!

Sagoberättaren: Har varit nyfiken på den här boken hur länge som helst. Roligt att den blivit översatt till svenska! Fick boken som rec-ex förra veckan så en recension kommer inom kort. Tycker otroligt mycket om den än så länge.
Between the devil and the deep blue sea: Jag är inte superpepp på fler paranormal romance böcker just nu, men tyckte ändå att handlingen (tjej blir kär i djävul) lät tillräckligt intressant för att boken skulle hamna på min TBR.
Fire With Fire: Andra delen i en trilogi som jag blev nyfiken på efter att ha läst Boktyckes recension.
Hover: Älskar omslagen i den här serien, men tyvärr har jag läst en hel del negativa recensioner på första boken. Tänker dock ge boken en chans om jag hittar den på biblioteket.
Cinderella Dressed in Ashes: Lite väl lik Anna Dressed in Blood? Utöver titeln tycker jag dock att den låter bra. Första boken släpptes för inte så länge sedan, men har som vanligt inte läst den än. Hoppas på att den är bra så att jag kan få läsa den här med. Gillar omslaget!
Mörk ängel: Svenska översättningen av Daughter of Smoke and Bone. Har den engelska versionen hemma, men har inte läst ännu.

Finast omslag

Agnes: Den här veckan tycker jag bäst omslaget till Sagoberättaren och Mörk ängel.


Frida: Hover. Älskar rymdbilder! Tycker också mycket om omslaget till Between the Devil and the Deep Blue Sea.


Vill inte läsa


Agnes: No Reverse och Demonosity.


Frida: Bland annat Forgive Me, Leonard Peacock, Where Beuty Lies och Demonosity.


Fulast omslag


Agnes: Tja, dem flesta.


Frida: Where Beuty Lies. Boken skriker chic-lit och sådana omslag har jag svårt för.

2 kommentarer:

  1. Åhå, visste inte att The Storyteller skulle översättas till svenska. Tyckte väldigt mycket om den.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag läste ut Sagoberättaren igår och älskade den! :)

      Radera