2012-02-14

Nytt i bokhyllan :)

Först vill jag bara säga glad alla hjärtans dag och jag hoppas att ni alla haft en riktig bra dag  :) 


På sista tiden har det trillat ner en hel del nya böcker i min brevlåda och jag tänkte berätta lite snabbt vilka de är. Tyvärr har jag inte tillgång till min kamera, så det blir bara vanliga omslagsbilder den här gången. Hoppas det funkar lika bra. 


 Looking for Alibrandi Before I Fall Wither (The Chemical Garden, #1) 


Silence (Hush, Hush, #3) Hourglass (Evernight, #3) Born Wicked (The Cahill Witch Chronicles, #1)  



  • Saving Francesca - Melina Marchetta Ser väldigt mycket fram emot att läsa den här, men samtidigt är jag rädd att jag ska bli besviken eftersom jag älskade Jellicoe Road så mycket.  
  • Looking for Alibrandi - Melina Marchetta Samma här ;) 
  • Before I Fall - Lauren Oliver Väldigt nyfiken på den här också efter allt bra jag hört om den. 
  • Wither - Lauren DeStefano Samma sak här. Hoppas att den är lika bra som alla säger. 
  • Silence - Becca Fitzpatrick Måste först läsa Crescendo innan jag kan läsa den här. Köpte den mest för att den var signerad ^^ 
  • Hourglass - Claudia Gray Detta var egentligen ett felköp. Skulle ha Houglass av Myra McEntire, men dum som jag var kollade jag bara titeln och inte författare. Men man lär av sina misstag ;) Såg sedan att jag faktiskt hade den här serien i min att-läsa-lista, så så farligt var det ändå inte. Synd bara att jag måste få tag i de två första böckerna också innnan jag kan läsa den här..
  • Born Wicked - Jessica Spotswood Älskar omslaget, så fint! Har hört mycket bra om den och det verkar vara en bok som passar mig ganska bra. Ser verkligen fram emot att få läsa den
  • Varma Kroppar - Isaac Marion Rec-ex från MIX Förlag. Tack! :) Har knappt fyrtio sidor kvar så en recension på den kommer upp imorgon. 
Åtta nya böcker blev det alltså sammanlagt. Det är alltid lika roligt med nya böcker, men samtidigt får jag lite ångest över de där 200+ böckerna som står olästa i min bokhylla... Jag borde införa köpförbud, men jag tvivlar på att det skulle funka. Det finns alldeles för mycket bra böcker som jag vill ha. Fast man kan faktiskt se det positivt också. Tänk så mycket bra läsning jag har framför mig! :D Det känns rätt tryggt att veta att det finns så många böcker som väntar på mig och jag tror att det skulle kännas rätt tomt om jag inte hade några olästa böcker i bokhyllan.. ;) 

// Frida

3 kommentarer:

  1. Jag vet precis vad du menar, det finns ju så oändligt med böcker man vill ha. Och man kan välja att se det positiva med många olästa böcker i hyllan. Det försöker jag göra :)

    SvaraRadera
  2. Kan ni inte ta och göra varsin bookshelf tour? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det skulle vi nog kunna fixa, men det kan nog dröja ett tag. Vi behöver nog lite bättre utrustning, för min kamera med filmfunktion är ganska så kass. Men vi ska nog kunna lösa det på något sätt. :)

      Radera