2012-10-02

Bokmässan 2012

Tidigt på lördagsmorgonen satte vi oss på tåget från Halmstad mot Göteborg. Efter en liten twittring upptäckte vi att vi hade hamnat bredvid Klara och Vynne. Skoj skoj! :)
Väl framme i Göteborg tog vi spårvagnen till bokmässan och där började det stora äventyret i böckernas värld. Det blev en lång förmiddag springandes mellan montrarna, brottandes med gamla tanter och herrar och därefter blev det lite bloggmingel vid Bonniers lilla scen. Väldigt kul att träffa så många bakom bloggarna! :D Sedan rusade vi iväg för att få våra nyinköpta Between Shades of Gray signerade av väldigt trevliga Ruta Sepetys. 

Klockan tre var det dags för den efterlängtade bokbloggarträffen där vi återigen fick träffa många trevliga bokbloggare och lyssna på författarsamtal. Stort tack till Sofie och Anna som ordnade allting! 

Söndagen började med en stor missuppfattning. Glada begav vi oss till tågstationen klockan sju, men väl där såg vi att första tåget inte gick förrän nio... När vi äntligen kom fram till mässan för andra gången blev det en lagom runda bland montrarna för att sedan fika tillsammans med Linda Belanner och Fredrik Persson för att få skrivcoachning. Riktigt spännande och givande!

Helgen var helt klart ett minne för livet och även om det var vår första gång där tycker vi att vi gjorde det bra ;)
Kommer vi att åka dit igen? Självklart!

Nu låter vi bilderna fylla i resten...





 


















//Frida och Agnes

2 kommentarer:

  1. Jag känner att jag kan ha tagit över vissa bilder med mina underbara miner... :P Och självfallet min tunga! :P

    SvaraRadera
  2. HUR KUNDE JAG HA MISSAT DET HÄR INLÄGGET?! Underbart var det i vilket fall och det var nästan lite trevligt att läsa det så här långt efter Bokmässan:D Nice att få en påminnelse (som att det behövs^^)

    SvaraRadera