2012-10-14

Förändring

Som ni kanske la märke till så hade vi inget Friday Founds-inlägg i fredags och anledningen till det var att vi helt enkelt tröttnat på upplägget. Det blir allt svårare att hitta böcker som intresserar oss och som dessutom inte har varit med/kommer vara med i nya bokläpp-inläggen. De flesta böcker man hittar är nämligen böcker som släpps nästa år, eller i slutet på det här. Vi har därför funderat på att även låta dessa böcker vara med, tillsammans med böcker vi hittat innan vi började med våra Friday Founds-inlägg. En blandning mellan nya och gamla, istället för bara gamla så som vi brukar ha det.
Sen har vi dessutom en liten tanke på att göra "tema"-Friday Founds, där vi helt enkelt tänker satsa på ett visst tema, som till exempel en viss genre eller serier osv. 

Vi är givetvis nyfikna på vad ni tycker. Låter detta som något ni tror skulle kunna funka? Alla kommentarer är välkomna! :)

//Frida och Agnes

2 kommentarer:

  1. Tema eller serie låter ju som en riktigt bra idé då kan man ju få hur många tips som helst av det temat som intresserar en! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att du tyckte om idén med tema och serier! :)

      Radera