2012-10-25

The YAmazing Race


Kommer ni ihåg när jag skrev om YA Scavenger Hunt för någon månad sedan? Nu har jag hittat en tävling som påminner lite om den, nämligen The YAmazing Race som hålls av bloggen The Apocaypsies. Det finns fyra olika delar i tävlingen och man behöver inte göra alla, men man har såklart större chans att vinna då.

Tävlingen går ut på att man besöker en massa olika författares hemsidor, läser igenom vad som står där och försöker att komma ihåg så mycket som möjligt eftersom man i slutet av av varje del ska genomföra ett quiz bestående av frågor som är kopplade till det som man läst på de olika författarnas hemsidor. Jag har själv genomfört tre av delarna och tänker avsluta den fjärde och sista idag. Det är ganska enkla frågor och man kan alltid gå tillbaka till författarnas inlägg om man är osäker eftersom det inte går på tid. Det viktiga är att man svarar rätt på frågorna.

I vinstpotter ligger författarnas böcker och swag packs innehållande smycken, T-shirts, bokmärke, klistermärke osv. Utöver dessa priser så har många av författarna egna tävlingar på sina hemsidor. Alla är inte internationella, men många, så missa inte dem! :)

Sugen på att delta? Klicka här så skickas du till bloggen som anordnar tävlingen och där kan du läsa mer om regler, hur tävlingen går till, vinster och liknande.

// Frida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar