2013-07-30

Nya YA-boksläpp 29/7 - 4/8

The Sound
The Sound - Sarah Alderson


When aspiring music journalist Ren Kingston takes a job nannying for a wealthy family on the exclusive island of Nantucket, playground for Boston's elite, she's hoping for a low-key summer reading books and blogging about bands. Boys are firmly off the agenda.

What she doesn't count on is falling in with a bunch of party-loving private school kids who are hiding some dark secrets, falling (possibly) in love with the local bad boy, and falling out with a dangerous serial killer...

The gripping new stand-alone novel from the author of Hunting Lila.








Fler nya boksläpp


Seven Minutes in Heaven (The Lying Game, #6) Earthbound (Earthbound, #1) Midnight Frost (Mythos Academy, #5) Near and Far (Lost and Found, #2)

Indelible (The Twixt, #1) Prep School Confidential All Our Pretty Songs¨Canary
Wrong Side of Town (With Me, #3) All Our Yesterdays The Forgotten (The Lux Guardians, #1) Dark Spell
Soul Screamers Volume Three (Soul Screamers #5, 5.5, 6) Brother, Brother Bubble World The King's Guard (Fire and Thorns, #0.7)
The Boy on the Bridge If I Ever Get Out of Here

Svenska böcker/översättningar


Smaragdgrön (inbunden) Insurgent (inbunden) Omslagsbild: Den femte vågen Elden (häftad)


Vill läsa

Agnes: All Our Yesterdays, Indelible, The Sound, Canary och Den Femte Vågen är några av dem jag är intresserad av den här veckan. Tycker det är roligt att de har översatt Insurgent. Har redan läst originalet och kan lugnt säga att det är en av de bästa böckerna jag har läst.


Frida: Efter ett par veckor med ganska få nya böcker kommer här en vecka sprängfylld med nya böcker. Och en hel del som jag är väldigt nyfiken på med.

The Sound: Härligt med en stand-alone! Är ganska så trött på att allt ska vara serier hela tiden. Tycker i vilket fall att The Sound låter som en spännande bok.
Midnight Frost: Har hört så mycket gott om serien så jag känner att jag verkligen måste läsa första boken snart.
All Our Yesterdays: Science Fiction! Tideresor! Dystopi! Fantasy! Låter som en galen mer härlig blandning. Jag vill ha!
Indelible: Blev inte helt klok på beskrivningen, men tycker att det låter som en annorlunda och spännande bok. Ska hålla utkik efter recensioner innan jag bestämmer mig om den hamnar på min TBR eller inte.
Soul Screamers Volume Three: Äntligen! Har längtat såå efter att den här volymen skulle ges ut. Den är faktiskt redan på väg hem till mig, tillsammans med den sista boken i serien.
Smaragdgrön: Sista delen i Ädelstenstrilogin. Kanske dags att läsa första boken nu?
Insurgent: Andra delen i Divergent-trilogin finns nu på svenska! Har originalet hemma, men har ännu inte vågat läsa den eftersom jag älskade Divergent så mycket och är rädd för att bli besviken. Den ska dock läsas innan sista delen ges ut i höst!
Den femte vågen: Kanske höstens mest hypade svenska översättning? Har hört både positivt och negativt, men mestadels positivt. Är väldigt nyfiken på vad det är som gör den så bra, men har inte bestämt mig för om jag ska läsa den på svenska eller engelska.
Elden: Har hört en massa gott om den här serien. Har själv första boken hemma, på engelska, men har inte läst ännu.

Finast omslag

Agnes: Insurgent och Den Femte Vågen.


Frida: Insurgent! Älskar att Modernista valt att behålla originalomslagen. De är så fina.


Vill inte läsa


Agnes: Near & Far, Prep School Confidential och Seven Minutes in Heaven...


Frida: Seven Minutes in Heaven, Near & Far, Bubble World och Brother, brother är några av de böcker som jag inte är särskilt intresserad av.


Fulast omslag


Agnes: Midnight Frost.


Frida: Tycker att Canary har ett väldigt tråkigt och matt omslag. Inget jag skulle plocka upp om jag såg i en bokhandel. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar