2013-12-28

Hur gick det med mina mål...?

I slutet av 2012 satte jag upp lite mål för mitt läsande under 2013 och nu är det dags att se hur det gick...

Fridas mål 2013

Omläsning av Harry Potter och The Host 
Det här gick inte alls särskilt bra då jag endast läste om Harry Potter and the Philisopher's Stone. Har lyssnat på i princip alla Harry Potter-böcker som ljudbok jag vet inte hur många gånger det här året, men nu var det ju läsa och inte lyssna som jag skulle göra... Var supertaggad på att läsa om The Host i samband med filmen, men det rann ut i sanden ganska så fort. 

Läsa minst 50 böcker (seriealbum & extramaterial inräknat)
Det här målet klarade jag faktiskt! Har läst 51 böcker än så länge och tror att det hinner bli i alla fall en bok till innan årets slut. Det såg väldigt dåligt ut i mitten på månaden, men eftersom jag läste mycket mer mot slutet lyckades jag trots allt. Det känns bra. Hoppas dock på ännu fler böcker nästa år! 


Läsa fler uppföljare/fortsättningar på serier som jag påbörjat.
Det här gick väl helt okej. Eller egentligen inte. Tror bara att det blev sju fortsättningar och det är jag faktiskt inte nöjd med. hade behövt läsa betydligt fler. Ligger så långt efter i alldeles för många serier och jag tycker att det är supertråkigt att inte längta efter uppföljare tillsammans med resten av bokbloggsvärlden. 

Några böcker som jag ska läsa under 2013

Insurgent (Divergent, #2) City of Lost Souls (The Mortal Instruments #5) Obsidian (Lux, #1) A Game of Thrones (A Song of Ice and Fire, #1)
Av dessa läste jag bara Insurgent och A Game of Thrones. Tyckte väldigt mycket om båda två! City of Lost Souls kommer helt säkert att bli läst i början av 2013 eftersom jag vill ha läst den innan sista boken ges ut. Obsidian däremot kommer jag nog inte läsa på ett tag. Har så många andra böcker som jag hellre läser just nu. 

Kommentar: 
Trots att jag inte klarade alla mina mål tycker jag att det har varit ett bra bokår. Jag har läst många fantastiskt bra böcker och även om det har gått lite upp och ner med läslusten är jag nöjd med det som jag hunnit med och ser fram emot vad 2014 har att erbjuda!

//Frida

3 kommentarer:

  1. Svar: Först och främst får jag ursäkta för att svaret som vanligt kommer sent. Men i alla fall, taaack så suuupermycket för paketet! Jag verkligen ÄLSKAR kassen och jag tycker inte alls att dina syskills är dåliga, den är ju hur underbar som helst! :D TAACK:D

    SvaraRadera
  2. Jag lyckades också lite si och så med mina bokliga mål under 2013!

    SvaraRadera
  3. Jag måste också ta tag i The Mortal Instruments innan sista boken kommer ut! Känner på mig att det kommer vara fullt med spoilers överallt och det vill jag inte riskera...
    SV: Finnikin of the Rock ligger härmed allra högst på min lista över serier-jag-vill-läsa-nu! :D Tack för rekommendationen :) Tråkigt att du inte gillade Legend ´´/ Jag har hört mycket gott om den, särskilt från booktube... Nåväl, den åker ner i listan!

    SvaraRadera