2012-03-03

Lite boknyheter

På senaste tiden har en hel del boktitlar och bokomslag avslöjats. Bland annat så har Michelle Hodkin meddelat att uppföljaren till The Unbecoming of Mara Dyer kommer att heta The Evolution of Mara Dyer. Jag tycker att titeln är bra och ser verkligen fram emot att få läsa den. Tyvärr är det ju ett tag tills den släpps. Förväntat releasedatum är den 23 oktober i år. 


reached
Sedan har Ally Condie också avslöjat både titel och omslag till den sista delen i hennes Crossed-serie. Reached kommer boken att heta och omslaget är, inte helt oväntat, rött. Tycker att omslaget är fint, precis som de tidigare i serien. De är enkla men ändå väldigt effektfulla med den där bubblan som tjejen gradvis slår sig ut från. Jag har tyckt om de andra böckerna i serien och det ska bli spännande att se hur Condie avslutar allt. Fast samtidigt lite sorgligt, men så är det ju nästan alltid när serier tar slut. Förväntat releasedatum är den 13 november, så det är en lång väntetid även här tyvärr. Men Condie har redan nu, i en intervju som finns att läsa här, avslöjat lite smått och gott om den kommande boken. Till min glädje berättar hon att hon kommer fortsätta med Ky's PoW och dessutom kommer Xander att få sin del. Den tredje boken kommer alltså ha tre PoW - Cassia, Ky och Xander. 









Här är några andra omslag som också avslöjats ganska nyss: 

      The Essence_

Det första omslaget är till Deadly Little Lessons, den femte boken i serien Touch, av Laurie Faria Stolarz. Har inte läst den här serien själv, men jag tycker att den verkar väldigt intressant och dessutom är omslagen otroligt vackra. Kanske att första delen kommer med vid nästa bokbeställning... 

Det andra omslaget är till The Kill Order av James Dashner och det är en prequel till Maze Runner-serien. Har inte läst den serien heller, men jag har varit nära att köpa den första boken måånga gånger.

Det tredje är omslaget till Rift av Andrea Cremer, som också den är en prequel, men till Nightshade-serien. Fick Nightshade i födelsedagspresent förra året men har fortfarande inte läst den. Kanske är dags nu när hela serien är släppt och författaren dessutom börjat på en prequel..? 

Det sista omslaget är till The Essence, uppföljaren till The Pledge, av Kimberly Derting. Har inte läst The Pledge, men efter att ha sett omslaget till uppföljaren blev jag väldigt sugen på att göra det. Så snyggt! :) Dessutom tycker jag att den låter väldigt intressant. 

// Frida





3 kommentarer:

  1. The kill order och Reached har grymt fina omslag :D

    SvaraRadera
  2. Haha känner mig lite efter men vad är en prequel? :p

    SvaraRadera
  3. Älskar omslaget på The Kill Order och The Essence :)

    SvaraRadera