2012-04-30

Månadssammanfattning: April

Agnes
I Heart You, You Haunt Me
Lästa böcker: 5
Recenserade böcker: 5
Omlästa: -
Antal sidor: 1512

Engelska: 5
Svenska: 0
Bästa bok: I Heart You, You Haunt Me
Sämsta bok: The Demon Lover

Kommentar
Blev bara fem böcker den här månaden, vilket ju är en bok mindre än förra... Men är ändå nöjd för jag har haft grymt mycket att göra de senaste veckorna i skolan, så tyvärr har jag fått prioritera bort läsningen lite och läshumöret har inte varit på topp direkt. Som tur är har vi knappt något nu framöver så det finns massa tid över för läsning! :)

Jättesvårt att välja bästa bok, för nästan alla var galet bra ju! Kan ärligt talat egentligen inte säga att en var bäst, för de var lika bra fast på olika sätt, men för att säga någon ändå väjer jag I Heart You, You Haunt Me. Är verkligen helt förälskad i språket som boken är skriven på och precis som jag har sagt innan kommer jag garanterat att läsa fler böcker av Lisa Schroeder. Känns hemskt att sätta The Demon Lover som sämsta bok, för jag tyckte om den, men som sagt... det var nog inte riktigt min typ av bok. Gillar ju snabbt tempo och den tog snarare en halv livstid att läsa ut^^

Lästa böcker

Desires of the Dead (The Body Finder #2) - Kimberly Derting
Where The Truth Lies - Jessica Warman
Wintergirls - Lauri Halse Anderson
I Heart You, You Haunt Me - Lisa Schroeder
The Demon Lover (Fairwick Chronicles #1) - Juliet Larkin, Carol Goodman


My Soul to Save (Soul Screamers, #2)Frida

Lästa böcker: 6
Recenserade böcker: 5
Omlästa: -
Antal sidor: 1450

Engelska: 4
Svenska: 2
Bästa bok: My Soul To Save
Sämsta bok: Deadly Little Secret

Kommentar


Månaden började bra och det kändes som jag läste hur mycket som helst, men sedan åkte jag iväg till Paris och då blev det inget läst, men tycker nog ändå att det var en helt okej månad ändå. Inte jättemycket läsning, men inte heller jättelite. Min läslust är i alla fall på topp just nu så jag känner på mig att maj kommer att bli en bra läsmånad. Dessutom väntar en stor bokbeställning, vilket gör det hela ännu bättre :)

Att välja bästa bok var svårt den här gången eftersom det var många som fick snarlika betyg, men tillslut valde jag My Soul To Save. Den var riktigt, riktigt bra och jag är lite smått sur över att jag fortfarande inte börjat läsa bok tre trots att jag haft den här hemma hur länge som helst och varit mer än taggad på att läsa den. Sämsta bok var däremot lättare. Fanns ingen som var i närheten av Deadly Little Secret och jag kan nästan säga helt säkert att det var årets sämsta bok även om det bara är april. Så dålig var den.

Lästa böcker

The Hunger Games: Tribute Guide - Emily Seife
My Soul To Save (Soul Screamers, #2) - Rachel Vincent
Världen är elak - Pia Olofsson
Forgive my Fins - Tera Lynn Childs
Deadly Little Secret (Touch, #1) - Laurie Faria Stolarz
Själlös (Parasollprotektoratet, #1) - Gail Carriger

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar