2012-09-05

Tävlingstips! :)

Wiiiie, en massa härliga boktävlingar på gång just nu. Alltid lika roligt! :)


     Rubinröd : tidlös kärlek

  • Zozzo och Emmes blogg Bokzoem fyller ett år och det firar de med en tävling där du har chans att vinna böcker från Adlibris till ett värde av 200 kr. Hur bra låter inte det? Klicka här för att komma till tävlingen. 
  • Miriam från Schitzo-Cookie's bokblogg har en väldigt rolig tävling där vinnaren får valfri bok från The Book Depository och tvåan får Soulless och Dealing with Dragons. Låter det spännande? Klicka då här för att komma till tävlingen. 
  • Hos Amelie på Amelies boktips kan du tävla om ett exemplar av den ganska nyutkomna boken Rubinröd av Kerstin Gier. Mer information om tävlingen hittar ni här.
  • Anna på bloggen Reading This World har just nu en rolig tävling där man kan vinna en lite äldre ungdomsbok. Hon har en massa böcker som man kan välja bland. Vilka böckerna är, och mer information om tävlingen hittar du här

              

Om jag har missat någon tävling så får ni gärna lämna en liten kommentar, så lägger jag till den i det här inlägget. Ju fler som kan vara med och tävla, desto roligare! :)

// Frida

3 kommentarer:

  1. Tack för att ni länkar tävlingen! :) Det känns lite sådär halvt awkward när man ser bilden och det är en paj där. De som inte läst inlägget borde ju undra.. xD

    SvaraRadera
  2. Tack för att du skriver om min tävling! Och kul att du är med :)

    SvaraRadera