2012-09-01

Månadssammanfattning: Augusti

Agnes

Lästa böcker: 6
Recenserade böcker: 6
Omlästa: -
Antal sidor: 1752

Svenska: 0
Engelska: 6
Bästa bok: Delirium
Sämsta bok: Nightshade

Kommentar
Är hyfsat nöjd med denna månaden också, blev ju lika många lästa böcker som förra månaden. Känner dock att mitt läshumör inte varit det bästa den senaste tiden så det har inte blivit så mycket läsning som jag velat. Men förhoppningsvis blir det lite bättre nästa månad!

Delirium förtjänar verkligen att bli månadens bästa bok, men även Take Me There var riktigt bra! Nighshade var inte dålig, men som sagt inte så bra som jag hoppats på heller. Men överlag har det varit en rätt bra månad vad gäller böckerna. De flesta har varit väldigt bra :)

Lästa böcker

The Story of Us - Deb Caletti
Take Me There - Carolee Dean
Beatrix Potter: A Journal + The Tale of Peter Rabbit
Delirium (Delirium #1) - Lauren Oliver
Nightshade (Nightshade #1) - Andrea Cremer


Frida

Det känns väldigt jobbigt att behöva säga det, men jag har faktiskt inte läst ut en enda bok den här månaden. Jag har påbörjat en hel del böcker, men ingen har blivit utläst. Har helt enkelt inte haft någon lust att läsa. Ibland känner man lite press på sig att man måste läsa för att ha något att lägga in på bloggen, men det blir lite fel då på något sätt. Jag vill läsa för att jag tycker att det är roligt, inte för att jag måste. Det magiska med läsning försvinner om man känner sig tvingad. Känns dock som att min läslust är påväg tillbaka igen, så september kommer förhoppningsvis att bli en bättre läsmånad. Massa roligt bokrelaterat som händer i September också ju! :D



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar