2012-06-05

En stor härlig hög med nya böcker :D

Jag gjorde en ganska stor bokbeställning på The Book Depository för några veckor sedan och jag tänkte att jag skulle visa vilka det var jag köpte. Bilderna blev inte de bästa direkt då jag hade stora problem med ljuset och fortfarande inte haft tid att lära mig min systemkamera ordentligt, men ni ser förhoppningsvis vilka böcker det är i alla fall ^^ 



City of Lost Souls - Cassandra Clare
Åh, som jag har längtat efter den här boken, men nu när jag har den är jag inte så säker på att jag vågar läsa den längre. Är så rädd att jag ska bli besviken eftersom jag inte tyckte riktigt lika mycket om City of Fallen Angels som de tre fösta delarna i serien. Ni som har läst den, vad tyckte ni? Bättre eller sämre än CoFA? 

Clockwork Prince - Cassandra Clare
Jag har fortfarande inte läst Clockwork Angel, men eftersom den här var så otroligt billig och jag är nästan hundra på att jag kommer att gilla fösta boken så var jag tvungen att köpa den. Lite irriterande dock att denna var i storpocket-format, medan mitt exemplar av CA är pyttelitet i jämförelse. Ser helt knas ut i bokhyllan ^^ 





Awaken - Katie Kacvinsky
En dystopi som jag blev väldigt intresserad av efter Fridas (photosandbooks) väldigt positiva recension. Ska bli spännande och se om jag tycker att den är lika bra. 

Poison Study - Maria V. Snyder
Även denna köpte jag efter att Frida skrivit väldigt positivt om den. Hade i och för sig haft ögonen på den ett tag, men det var Fridas recension som gjorde att jag faktiskt valde att köpa den. Låter spännande, och lite annorlunda! :)

Catching Jordan - Miranda Kenneally 
Efter att Malin från Ensidatill hyllat denna på sin blogg, blev jag väldigt nyfiken och kunde inte låta bli att ta med den i min beställning. Låter som en väldigt söt bok som passar perfekt nu till sommaren :) 



Insurgent - Veronica Roth
Är så glad över att ha den här hemma i bokhyllan, men det kommer nog att dröja ett tag innan jag vågar läsa den. Tyckte ju så otroligt mycket om Divergent och jag är riktigt rädd för att bli besviken. Därför kommer jag att läsa Divergent minst en gång till i alla fall innan jag ger mig på den här, men det känns i vilket fall väldigt bra att veta att jag äger den, ifall jag skulle ändra mig... 

The Pledge - Kimberly Derting
En dystopi som jag har velat läsa ett bra tag. Tycker den låter väldigt spännande och dessutom är omslaget riktigt snyggt. Det var omslaget som gjorde att jag beställde den i hardback istället för paperback. I vanliga fall brukar jag ta det billigaste alternativet, men jag ville verkligen ha det här omslaget. Tycker inte alls om det andra. 



Eon - Alison Goodman
En bok som jag inte vet så där jättemycket om, mer än att det är någon slags fantasy med draktema. Den har fått rätt blandade recensioner, men jag tror att det är en bok som jag kommer att tycka om. Annars är omslaget snyggt i alla fall ^^ 

Legend - Marie Lu
Ännu en dystopi som jag ser väldigt mycket fram emot att läsa. Låter väldigt spännande! Blev ännu mer pepp på att läsa den efter Annas (boktycke) recension. 

The Immortal Rules - Julie Kagawa
Äntligen! Har velat läsa den här huuur länge som helst. Det är en dystopi med vampyrer och jag har hört så mycket gott om den. Ska bli riktigt kul att läsa. Dessutom är omslaget riktigt coolt. 


Delirium - Lauren Oliver
Har velat läsa den här ett bra tag, men har väntat med att köpa den eftersom jag ville ha den i paperback med omslaget ovan. Tycker inte alls om de andra omslagen. Ja, jag vet, jag är alldeles för ytlig när det gäller böcker, men man vill ju att det ska se fint ut i bokhyllan ^^ Hur som helst ska det bli spännande att läsa den. 

I Heart You, You Haunt Me - Lisa Schroeder
Agnes tyckte väldigt mycket om både den här och Chasing Brooklyn,av samma författare, så jag kände att jag också ville läsa den. Ska bli spännande att läsa en bok på vers för det har jag aldrig gjort förut. Boken är förövrigt väldigt liten och söt ^^ 

Det här var alltså böckerna jag köpte den här gången. Blev väldigt många dystopier ser jag nu, men det passar bra eftersom jag är inne i en dystopi-period just nu. Är väldigt nöjd med min beställning, men det finns ju alltid fler böcker man vill ha. Det dröjer nog dock ett tag innan jag gör en ny beställning för jag har alldeles för många olästa böcker här hemma och dessutom en enorm hög med biblioteksböcker, som för övrigt fylldes på ännu mer idag. ^^ Får väl ta och köra något läsmaraton nu i sommar. 

// Frida



8 kommentarer:

  1. Åh, jag ÄLSKAR verkligen Delirium en sjukt bra bok om du frågar mig! ;D

    SvaraRadera
  2. Jag har också nyligen beställt Delirium med just det omslaget, för jag gillar inte alls de andra. Min bok har inte kommit hem till mig än dock, men snart hoppas jag!

    SvaraRadera
  3. Wow vad många böcker!!! Och så många som jag själv vill ha :)

    Läste nyligen ut CoLS och tycker att den är på samma nivå som CoFA, hoppas att den sista boken i serien ska bli lika episk som City of Glass.

    SvaraRadera
  4. Vilken trevlig beställning, beställde själv
    The Immortal Rules nyligen så den ska komma nu i veckan, pepp!

    SvaraRadera
  5. Vilken underbar hög med böcker!:D

    SvaraRadera
  6. Vad roligt med så många nya böcker! Är också sugen på "Legend" efter Annas recension. Får se vad du tycker sen innan jag bestämmer mig :)

    SvaraRadera
  7. Det ser ut som en bra blandning böcker det där. Jag funderar faktiskt på om jag ska beställa hem Catching Jordan tills jag åker till Gotland. Du får berätta vad du tycker sedan, om det är en bra sommarläsning eller inte :D

    SvaraRadera