2012-06-30

Omslagsnytt

Det har släppts väldigt, väldigt många bokomslag den senaste tiden och antagligen har ni redan hunnit se flera av dem, men jag ville ändå göra ett litet inlägg med några av dem bara för att det är så roligt med omslag. :) 


Shatter Me (Shatter Me, #1) Unravel Me (Shatter Me, #2) Destroy Me (Shatter Me, #1.5)

Shatter Me - Unravel Me - Destroy Me 

Jag fullkomligt älskar de här omslagen. Så otroligt fina! Skulle inte säga nej till att ha dem i bokhyllan. :D Blev lite fundersam först när jag såg omslaget till Unravel Me eftersom det inte alls passar ihop med det till Shatter Me, som ju är på en tjej, men sedan hittade jag Shatter Me som ögon-omslag och då föll bitarna på plats. Personligen tycker jag att det var bra att de valde att fortsätta med ögonen eftersom det är lite mer originellt än en tjej i vacker klänning. För er som inte vet så är Unravel Me uppföljaren till Shatter Me och Destroy Me är en kortare extrabok som utspelar sig mellan de två andra och som är skriven ur Warner's PoV. 


Boundless (Unearthly, #3)


Boundless - Cynthia Hand


Här är omslaget till den tredje boken i Unearthly-serien. Jag tycker att alla omslag varit fina, men det här är nog min favorit. Kanske på grund av färgen, jag älskar ju rosa. ^^ 


Requiem (Delirium, #3)


Requiem - Lauren Oliver


Omslaget till tredje delen i Delirium-serien. Har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker. Det är fint, men kanske lite för likt omslaget till Pandemonium. Känns som att det är samma bild, bara att den vänts på andra hållet.. 


Bild från Lauren DeStafanos twitter
Sever - Lauren DeStefano


Först när jag såg omslaget så tyckte jag inte alls om det. Den där gröna färgen kändes helt fel, men ju mer jag tittade på det, desto mer tyckte jag om det. Nu tycker jag att det är jättefint och färgen känns inte alls fel längre. The Chemical Garden-seriens omslag är verkligen jättefina allihop och det syns så tydligt att de hör till samma serie vilket jag gillar. 


Through the Ever Night (Under the Never Sky, #2)

Through The Ever Night - Veronica Rossi


Här är omslaget till Under The Never Sky's uppföljare Through The Ever Night. Alltså, haha. Är det bara jag som tycker att killen ser urtöntig ut? Jag ärligt talat vred mig av skratt när jag såg det här första gången. Hemsk, men sant. Men om man bortser från killen så tycker jag faktiskt att omslaget är helt okej. Bakgrunden är ju fin ^^ 


The Indigo Spell (Bloodlines, #3)

The Indigo Spell - Richelle Mead


Omslaget till tredje delen i Bloodlines-serien. Ännu ett omslag som jag inte tycker så värst mycket om. Tycker det är ganska ointressant, men färgen är fin i alla fall. 


Taken (Taken, #1)

Taken - Erin Bowman


Omslaget till första delen i en ny dystopi som kommer ut i april nästa år. Tycker riktigt mycket om det här omslaget. Färgerna, trädet, "spegeln" på marken, ja allt. :)  




// Frida



4 kommentarer:

  1. Omslagen till Shatter me serien är sjukt snygga tycker jag!

    SvaraRadera
  2. Nya Shatter-me omslagen är riktigt coola! Visste inte heller att Destroy me skulle vara ur Warners PoV - nu blev jag riktigt nyfiken! :)

    SvaraRadera
  3. De nya Shatter me omslagen ser ruggigt bra ut! :D
    Tycker på ett sätt om omslaget till Requiem men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som jag gillar, men du har rätt, det är lite likt omslaget till Pandemonium och på något konstigt vänster är det någonting med tjejens blick som jag inte riktigt gillar, haha xD

    SvaraRadera
  4. Många intressanta omslag minsann =)
    Favoriterna är helt klart Unravel Me och Sever (håller med om färgen).

    Älskade omslaget till Delirium men sen tycker jag de blev tjatiga..

    SvaraRadera