2012-06-01

Månadssammanfattning: Maj

Agnes


Lästa böcker: 4
Recenserade böcker: 4
Omlästa: -
Antal sidor: 1486


Svenska: 2
Engelska: 2
Bästa bok: City of Glass
Sämsta bok: Järnprinsessan


Kommentar


Blev bara fyra böcker den här månaden. Känns dock bra att veta att om en vecka (!) slipper man skolan och sen finns det förhoppningsvis tid för hur mycket läsning som helst :)


Eftersom jag nu har läst så få böcker den här månaden och två av dem var riktigt bra, blev det lite svårt att välja bästa bok. Men i slutändan kan det egentligen bara bli City of Glass. Helt enkelt en galet bra bok som är värd titeln bästa bok den här månaden. Alla borde läsa serien! Sämsta bok var lite enklare. Även om den var rätt bra ändå, hade jag förväntat mig lite mer ur Järnprinsessan, åtminstone språkmässigt.


Lästa böcker


City of Glass (The Mortal Instruments #3) - Cassandra Clare
Touch - Francine Prose
Varma Kroppar - Isaac Marion
Järnprinsessan (The Iron Fey #2) - Julie Kagawa





Frida


Lästa böcker: 5
Recenserade böcker: 5
Omlästa: -
Antal sidor: 1658


Svenska: 1
Engelska: 4
Bästa bok: Divergent
Sämsta bok: Evernight


Kommentar


Hade faktiskt trott att jag skulle hinna med fler än fem böcker den här månaden, men jag är ändå ganska nöjd eftersom det var mycket skolarbete i slutet av månaden. Men nu är det snart sommarlov så förhoppningsvis blir det massvis med läsning under juni månad. :D


Månadens bästa bok var ett enkelt val. Ingen bok var i närheten av Divergent, även om jag tyckte mycket om både Häxmästaren och My Soul To Take också. Den är helt enkelt i en klass för sig. Så fantastisk! Blir nog en omläsning av den redan nästa månad skulle jag tro. Sämsta bok var också ett enkelt val. Evernight var så dålig att jag får panikkänslor bara av att tänka på den.


Lästa böcker


My Soul To Take (Soul Screamers, #3) - Rachel Vincent
Evernight (Evernight #1) - Claudia Gray
Onåd - J.M Coetzee
Divergent - Veronica Roth
Häxmästaren (Legenden om Morwhayle, #1) - Peter Bergting

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar