2012-06-21

Snow White and the Huntsman

Idag blev det en härlig tripp till soliga Malmö där vi avslutade dagen med lite bio, nämligen Snow White and the Huntsman.




Självklart har man ju läst boken som liten och sett den tecknade versionen på film så man hade ju redan en bild av historien i huvudet och därför var det riktigt spännande att få se hur den här versionen skulle vara. Och hur var den då? Faktiskt väldigt bra!


Snygga effekter och en riktigt fin värld med en hel massa härliga karaktärer. Till favoriterna hör de söta små älvorna och jägaren (mannen på bilden). William däremot tyckte vi var en ganska tråkig karaktär och hade gärna sett att han spelades av någon annan, men man kan ju inte få allt här i livet. ^^ Vad gäller Kristen Stewart som Snövit har vi helt olika åsikter (Frida är lite tveksam, medan Agnes tyckte att hon var bra), men överlag gjorde hon en bra insats, särskilt slutscenerna. 


Snow White and the Huntsman är definitivt en sevärd film, särskilt om man tycker om snygga effekter och inte har något emot att handlingen kanske inte går supersnabbt framåt hela tiden. Vi tyckte i alla fall väldigt mycket om den båda två och lämnade biosalongen med leende på läpparna :) 


//Frida och Agnes

3 kommentarer:

  1. Jag gillade också filmen, den var mysig och spännande på samma gång och så härlig sagostämning :)

    SvaraRadera
  2. Är nyfiken på var ni bor nånstans med tanke på att ni var i Malmö. Bor ni i Skåne? Jag bor i Lund och jobbar i Malmö :)

    SvaraRadera
  3. Vill också se den!

    SvaraRadera