2012-06-01

Friday Founds (20)

Dead Rules  Rival  Entangled  Then I Met My Sister

Triple Ripple: A Fabulous Fairytale   Only Ever Always   Restoring Harmony  Frost (Frost, #1)



Då har vi kommit till vår tjugonde Friday Founds. Det är inte klokt hur fort tiden går! Och det har ju hunnit bli en hel del fina böcker också :)


Så här ser hur som helst böckerna ut som vi hittade denna veckan. Har ni läst någon av dem eller finns det kanske någon som verkar lite extra bra? :)


//Agnes och Frida

3 kommentarer:

  1. Jag har inte läst någon av dem, men Dead Rules låter ju faktiskt både morbid och rolig samtidigt. Även Frost verkar intressant, som en mer kärleksriktad version av tv-serien The Walking Dead (man måste dock se säsong 2 för att se någon likhet).

    Svar till Frida: Okej. Då känns det absolut som jag har sett dig någon gång, även om det verkligen inte ringer någon klocka. Du kanske hörde mitt gapskratt någon gång, haha. Vilket klassrum har du? Och vilket land ska du åka till i trean? (Kommer ju ställa urläskiga frågor nu..)
    Åh, snurrorna och utställningarna! Så peppande att gå omkring och se vilka böcker hon valt ut. Var alltid nyfiken och läste de där listorna hon publicerade över nya böcker som biblioteket köpt in för man var helt säker på att det skulle finnas titlar man själv ville läsa. :-) Och detta är ju ditt sista år att sommarlåna - så go for it! :D

    SvaraRadera
  2. Svar: Jaså, ni är en av de få som lyckats snappa åt sig ursprungsklassrummet - tufft! I och för sig gillade jag det klassrummet vi fick i tvåan som vätter mot innergården, lagom stort och soligt. Sydafrika är alltså fortfarande kvar som alternativ - kul! Verkar sjukt grymt att ha varit där och jag är lite avundsjuk, haha. :-)

    SvaraRadera
  3. Svar till Frida: Roligt att du vill vara med! Det är precis som du säger, det blir säkert lättare att ta sig igenom boken när man vet att fler kämpar med den och kan pusha en om det krävs:)

    SvaraRadera