2013-09-01

Månadssammanfattning: Augusti

Chasing BrooklynAgnes

Lästa böcker: 2
Recenserade böcker: 1
Omlästa: 2
Antal sidor: 639


Svenska böcker: -
Engelska böcker:
2
Bästa bok: Chasing Brooklyn
Sämsta bok:

Kommentar

Börjar bli lite jobbigt att skriva månadssammanfattningarna nu. Ligger huuur mycket efter som helst och helt ärligt har jag knappt lust alls till att läsa längre. Känns som om det var länge sen jag läste mer än två böcker på en månad. Har dessutom blivit väldigt dålig på att uppdatera mig här på bloggen...


Aja, det har hur som helst blivit två omläsningar den här månaden. Håller på med ett litet Lisa Schroeder-tema och än så länge har jag tagit mig igenom tre av hennes böcker. Så det känns ändå bra. Chasing Brooklyn är fortfarande min favorit bok av henne och även om I Heart You, You Haunt Me är riktigt bra den med, så kommer Chasing Brooklyn alltid ligga på topp.

Lästa böcker

I Heart You, You Haunt Me - Lisa Schroeder

Chasing Brooklyn - Lisa Schroeder


Frida

SagoberättarenLästa böcker: 7 böcker + 1 novell
Recenserade böcker: 6
Omlästa: -
Antal sidor: 2717

Svenska böcker: 4
Engelska böcker: 4
Bästa bok: Sagoberättaren av Antonia Michaelis & Seraphina av Rachel Hartman
Sämsta bok: Dubbelgångare - Jenny Valentine

Kommentar

Helt galet och otroligt roligt att jag lyckats läsa sju böcker den här månaden. Rekord för i år! Har verkligen haft ett riktigt läsflow största delen av månaden och hoppas att det håller i sig även i september. Har lovat mig själv att lämna tillbaka alla biblioteksböcker, även de som inte är lästa, och inte låna några nya så att jag kan ta tag i mina egna. Har så många som jag är grymt nyfiken på.

Det har varit en riktigt bra månad sett till betyg också. Sagoberättaren och Seraphina var månades bästa böcker, men jag tyckte även väldigt mycket om Den nya människan och Eld. Hoppas på lika många bra böcker nästa månad! :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar