2011-12-03

Sammanfattning: November

Agnes


Lästa böcker: 4,5
Recenserade böcker: 4,5
Omlästa: -
Antal sidor: 1114

Engelska: 0,5
Svenska: 4
Bästa bok: TRE - Kjetil Johnsen
Sämsta bok:  Erebos

Kommentar
Tja, det blev ju inte så värst mycket läst denna månaden insåg jag nu. Får nog lov att erkänna att jag varit ganska slö med läsandet och det mesta har faktiskt blivit läst sista veckan (är inne på min tredje bok denna veckan). Vet dock att jag med all säkerhet kommer att börja läsa som en galning nu framöver- dels på grund av att jag har en hel massa nya spännande böcker som ligger och väntar på mig och dels för att jag blir betydligt mer peppad att läsa nu när jag skriver blogg också. Det är så himla kul att berätta om allt jag läser! :)

Månadens bok är ett ganska enkelt val för mig och även om Pojkarna gjorde ett mycket gott intryck på mig räckte det inte riktigt hela vägen fram - det får helt enkelt bli, utan tvekan, de två sista TRE-böckerna - mördarens ansikte och de som lever vidare. (Ja, egentligen hela serien, men har ju inte läst hela i november..) Och ni som inte har läst dem - snälla gör det! Helt underbart bra kan jag lova :)

Om ni undrar vad jag menar med 4,5 lästa böcker så är det halva The Iron King på engelska :) Får minsann läsa klart den nu! :)

Lästa böcker
TRE - mördarens ansikte - Kjetil Johnsen
TRE - De som lever vidare - Kjetil Johnsen
Erebos - Ursula Poznanski
Pojkarna - Jessica Schiefauer
The Iron King (halva på engelska) - Julie Kagawa


Frida

Lästa böcker: 5
Recenserade böcker: 3
Omlästa: -
Antal sidor: 1444


Engelska: 4
Svenska: 1
Bästa bok: Jellicoe Road - Melina Marchetta
Sämsta bok: Coconut - Kopano Matlwa

Kommentar
Även om det inte blev så många lästa böcker den här månaden är jag nöjd. Så här i slutet av terminen tar skolan upp enorm mycket tid, och jag är förvånad över att jag faktiskt hann läsa fem böcker. I och för sig var två av dem böcker som skulle läsas i skolan, men i alla fall ^^

Det var inte alls svårt att välja månadens bästa bok. Det fanns ingen som var i närheten av Jellicoe Road. Jag satte i och för sig 5/5 på Amy & Roger's Epic Detour också, men Jellicoe Road var så många gånger bättre. Tycker fortfarande lika mycket om den nu, som när jag läste ut de. Om inte mer. Ni får bara inte missa den! :)

Hoppas på mer läsning under december, i och med jullovet. Har en enorm hög med olästa böcker som jag verkligen ser fram emot att läsa. :)

Lästa böcker
Jellicoe Road - Melina Marchetta
Amy & Roger's Epic Detour - Morgan Matson
This Lullaby - Sarah Dessen
Tristan och Isolde - Joseph Bédier
Coconut - Kopano Matlwa





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar