2012-08-09

Förändringar på bloggen

Som ni kanske såg igår så har vi nu ett helt nytt betygssystem. 0-5 har bytts ut mot 0-10, och istället för att skriva betyget högst upp i recensionen som vi gjort tidigare, kommer vi nu att visa betyget men hjärtan (se nedan) längst ner. 





Men det är inte det enda som har blivit ändrat här på bloggen. Vissa av er har kanske upptäckt det redan, men för er andra kan vi säga att två av våra länkar under headern har fått en liten utseendemässig förändring. 

Vill läsa-länken har vi bytt ut våra skriftliga listor på de böcker vi vill läsa till bilder istället, för att göra det lite roligare att "läsa" helt enkelt. Och i Länkar ser ni nu headerbilderna på de andra bloggar som är länkade där istället för bara namnen och för att ta er till bloggarna är det bara att klicka på bilderna. Kan meddela att den länken inte riktigt är färdig än, men så småningom kommer även de engelska bloggar vi följer att dyka upp där, så det kan vara värt att hålla utkik efter :)

Och när vi ändå pratar om länkar så kan vi meddela att snart kommer två, eventuellt fyra, nya länkar/kategorier att dyka upp. Vad dessa kommer att innehålla får ni helt enkelt vänta och se... ;)

//Agnes och Frida

2 kommentarer: