2012-01-05

2 minirecensioner

Fantastic Beasts and Where to Find Them
Titel: Fantastic Beasts And Where To Find Them
Författare: J.K Rowling
Serie: -
Betyg: 4/5

Det var en söt liten bok med extrainformation om olika djur/monster som förekommer i Harry Potter världen. Det är alltid roligt att få veta mer om sin absoluta favoritserie och det som gjorde det hela ännu bättre var de saker som Ron, Hermione och Harry klottrat ner lite här och var på sidorna. Sådana saker ger det där lilla extra :)




Quidditch Through the AgesTitel: Quidditch Through The Ages
Författare: J.K Rowling
Serie: -
Betyg: 4/5

Också den här var en söt liten bok, men som handlade om Quidditch istället för djur. Det var faktiskt intressant att få veta hur allt började och utvecklades till det spel som man får se i Harry Potter böckerna. Det var också trevligt att få lite extrainformation om de olika lagen som finns.




Det här blev inte långt, men det finns inte så mycket mer att säga. De är korta, söta böcker som ger extrainformation om Harry Potter världen och är i princip ett måste för alla Harry Potter-älskare. Är glad att de äntligen funnit sin plats i min bokhylla. Nu saknar jag bara The tales of Beedle the Bard, sedan är min samling komplett. Eller nej, vill ha Harry Potter Page to Screen också, sen så  :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar